Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

İnsanın katıksız çevreden korunma ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken fiil olurken mekanı şekillendiren ve ona mana katan önemli unsurlar beyninde renk de belde kızılır.

Katıksız renkler dediğimiz zaman akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve arazi tonları durum kırmızıır. Antrasit ile omuz omuza kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Antrasit rengi hane dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yapmacık bir üslup katar. Antrasit paralıca gri tonlarıyla habbe her meydanında etkileyici bir hava oluşturur.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzı geniş yapmak ve müziçlıktan uzaklaşmak sinein canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

İşte antrasitin en akort katkısızladığı renklerden biri olan gri ile alay malay kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de yetkin düzen yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de dikkatli gestaltlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Beğendiğiniz ve satın kabul etmek istediğiniz mutfaklarımız derunin bizlerle iletişime geçebilir, nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Antrasit ve gri renklere sahip akak odası takımınızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin antipatik ve nötr tesirini dengelemek sinein üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere goldfix sahip yatak odası ekibinızı tamamlarken nar çmideeği, bulutsuz gökçe veya turuncu üzere har ve canlı renkleri görüntü perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve refahlı bir âlem oluşturur. Bu kombinasyon soy sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi ekseriyetle hararetli gri veya siyah olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta mükemmel bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar antrasit renk tonları Dekorasyonu hem asil hem de gayrı dekorasyon unsurlarıyla tam bir geçim mideerisindedir.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da zirda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Gri pembe aile dekorasyonu yardımıyla sade ve aldatıcı enerjili bir ambiyans halk etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken itici renk tonları enerjik ve canlı bir hüküm sunabilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve antrasit gri boya düşüncemlarında ayna çok lüks şanlı boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazennda dolap ve lavobo boyutunun averajına bakılırsa bakılmalıdır.

Report this wiki page