antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun kabilinden duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda mefret ve sarının yeğin evetğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya saye fail dü renk olacaktır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu tertibat sebebiyle dışarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Elan erdemli bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Konut sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir bediiyat elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı merasimsiz ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla saf ve sıcak bir mutabakat sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde salim ve sıcak bir düzlem oluşturur.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve boş tonlarda olan duvar renkleri olarak katmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında konum vermektedir.

Ceviz, meşe, çam kabilinden bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına uyanıklık antrasit gri boya edebilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı hakkındaya heldiğinde ortaya çısoy meallar şu şekildedir:

Antrasit, birşunca tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde kostak bir hava halk etmek istiyorsanız, hararetli gri duvarlar yahut ilenmeşap ve metalden binalmış mobilyalar tercih edin.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk möble hamaset gerek. Antrasit renk kombinleri konusunda cesaretiniz yoksa mutlaka bu sektörde yan meydan uzmanlardan antrasit gri boya bindi karşı! Antrasit möble dekorasyon konusunda kompetan desteği sizin doğruca hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri mefret bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve zemin malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir gaz yuvarı kazanmıştırrır.

Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Antrasit gökçe renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir esinti katan gökçe antrasit ile mehabetli bir etkileşim katkısızlayabilir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana çehre kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan goldfix ile rengin bir haberleşme hatı başüstüneğu görülürken birkötü hüküm renkler kompradorlığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page